Симеонов с 50% успеваемост в предложенията си за хазарта и пушенето на закрито

ГЕРБ категорично няма да подкрепи законопроекта за тютюнопушенето

10.05.2018 | 13:40 Редактор: Тодор Петров
Симеонов с 50% успеваемост в предложенията си за хазарта и пушенето на закрито

Совалките на вицепремиера Валери Симеонов в парламента се увенчават с частичен успех. Законът за хазарта засега събира политическа подкрепа от ГЕРБ, БСП и "Обединени патриоти". 

Припомняме, че Симеонов организира поредица от срещи в парламента в опит да прокара предложенията си.

При връщането на пушенето на закрито нещата не стоят по същия начин. От ГЕРБ категорично обявиха, че няма да подкрепят стария режим, предаде репортер на Bulgaria ON AIR от НС.

БСП пък ще даде свобода на депутатите да гласуват по съвест, тъй като мненията били разнопосочни.

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов бе категоричен, че с разговорите си с БСП патриотите не създават напрежение в управляващата коалиция.

"Законът за хазарта ще получи политическа подкрепа. Категорични сме, че законопроектът за тютюнопушенето няма как да бъде подкрепено от ГЕРБ", заяви Цветанов.

Стана ясно още, че Валери Симеонов няма да се среща с ДПС. Според него така щял да ги легитимира като политическа сила. Вместо това законопроектите му ще бъдат представени от социалистите.

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Djdragomix_Vidio
преди 5 години
този закон ако го приемат (начи легализират на 50% прането и укриване от измами в МИЛИАРДИ !!!!) да не показват колко са спечелили направо тудности за доказване ???ще имали ?? ЩЕ ИМА !! лутарийните билети забелязвате сега по рекламите че печелившите излизат от вече стари билети !!!но с големи печалби ! не само от новите партиди който процент за сега е малко !! попитайте програмист да ви отговори какви са алгоритмите (и врътките ) ясно е че няма комисии или агенциИИ финансов надзор да ги следи !! за хазарта бих казал да се вкара дигитализация и ИКОНОМИКА а не нови улигарско мутренски закони ! и на кой човек пощач не му е приятно да хапва пива на чис въздух и да е едно от малките места да се трови като пУшач ГО казвам ????? :( да наблегхнат котрола и глобите там кадето неспазват законовите- изискванията и ЗАБРАНИ :( Сигнализирай за неуместен коментар