Пореден скандал в НС: БСП и ДПС поискаха оставката на Валентин Касабов

Депутатът от "Обединени патриоти" определи ДПС като "дървеници, които трябва да бъдат смачкани"
Публикувана: От:

Пореден скандал в парламента. БСП и ДПС този път поискаха оставката на депутата от "Обединените патриоти" Валентин Касабов заради негово остро изказване към Движението за права и свободи (ДПС).

Още по темата

 

Вчера Касабов определи ДПС като "дървеници, които трябва да бъдат смачкани". А повод за думите му беше исканата оставка от страна на ДПС на вицепремиера Валери Симеонов.

БСП и ДПС се възмутиха остро от поведението на народния представител от "Обединените патриоти." От левицата дори стигнаха по-далеч - те обясниха, че не защитават Движението за права и свободи, но категорично смятат, че Валентин Касабов няма място в Народното събрание и подобно поведение е напълно недопустимо. 

От "Обединени патриоти" очаквано защитиха своя депутат. Самият Касабов обаче не присъстваше в парламента, когато оставката му беше поискана, предаде репортерът на Bulgaria ON AIR Mария Папазова.

А на фона на скандалите и искането на оставки, един нов народен представител влезе в Народното събрание за първи път. Актьорът Евгени Будинов ще заеме мястото на подалия оставка заради остри изказвания и заплахи към журналист Антон Тодоров.

Коментари ( 0 )