Баща на дете в будна кома пропиля парите за рехабилитацията му

Реджеп Газиев спечелил 100 хил. лв. от лотария, след което си купил 4 автомобила, а нямал книжка

19.05.2017 | 21:50 Редактор: Иван Берберов
Баща на дете в будна кома пропиля парите за рехабилитацията му

В Родопите баща на дете в будна кома скандализира жителите на 2 общини. За по-малко от 3 месеца Реджеп Газиев 100 000 лева печалба от лотария за коли и купони вместо за болната си дъщеричка.

Когато Реджеп спечели 100 хил. лева заедно с него се радваха и хората от родното му село Змееца. Всички казаха, че печалбата е чудо дошло в дома на бедното семейство, за да помогне за лечението на детето му.

Вече обаче всички в селото са възмутени. Бащата живее в Девин от скоро. Мъжът с гордост показва новите си придобивки. Само едната му кола струвала 40 хил., а имал и 3 по-евтини. Той сподели, че няма книжка и затова дал 10 000 за шофьор.

Екип на Bulgaria ON AIR бе поканен в квартирата, където Реджеп живее със семейството си. Детето му живее на ръба на санитарния минимум. Заяви пред репортер на телевизията, че дъщеря му няма нужда от професионална рехабилитация, тъй като те я рехабилитирали сами. 

Съпругата му каза, че трябва да се наеме професионална помощ за детето им и че компаниите и нощният живот са го променили коренно. 

Преди Газиев да спечели от лотарията многократно са се провеждали благотворителни кампании за болната му дъщеря.

Вижте още!