Жрицата Гергана си обичала работата - вадела и пари!

Бившата жена на Мартин ми гледа детето, докато аз проституирам, каза тя в съда

03.06.2016 | 17:45 Редактор: Ирина Георгиева
Жрицата Гергана си обичала работата - вадела и пари!

Мартин не е сводник, а е мой любовник. Живеем на семейни начала, заедно сме от 2014 г., няма по-добър от него. Преди 8 месеца му родих син. В неговата къща сме в Благоевград. На първия етаж е първата му съпруга София, която си гледа двете деца и моето бебе, докато аз работя като проститутка в хотел "Рио".

Това разказа в съда 29-годишната Гергина Добрева, докато чакаше да започне гледането на мярката за неотклонение на сводника Мартин Филипов-Дебелия, пише "Труд".

Тя увери, че между двамата няма ревност, тъй като става въпрос за пари. Гергина разкри, че работи чрез сайт за запознанства и не дава процент на никого.

Гери, както казва, че е позната сред стотиците се клиенти, разказа, че рекордната й заработка на месец била 22 хил. лв. в столицата миналата година, когато била бременна в 8-я месец. Твърди, че когато започнали родилните й болки, била на адрес при клиент и оттам директно влязла в родилна зала. Шест дни по-късно се върнала на работа, пише "24 часа".

"Изкарвам по 1000 лева на ден, а плащам 900 лв. на месец за хотелската стая. Нямам проблеми с клиентите, била съм и с 5-6 мъже едновременно. Обичам си работата, няма срамен труд. С мен в хотела работят още 2 момичета, които аз уредих да дойдат в Благоевград и не плащат такси на Мартин. Това не са онези мутренски времена, ние си "бръмчим" самостоятелно", каза още Гергина, която е завършила математическа гимназия в София.

Според нея Дебелия е натопен от бивша негова любовница, която също е проститутка и ревнувала от нея. Обаждала му се и го заплашвала, че ще го "уреди с килия в затвора в Бобов дол", ако не се върне при нея.

Гергина не познава задържаните двама полицаи.

"Знам, че Мартин има черно минало, но не го съдя, той ще признае детето ни. Правим планове да се оженим. Изкарвам много пари, но помагам на моите роднини и нищо не съм спестила. Таксата ми е между 100 и 300 лева на час в зависимост от програмата. Миналото лято за 3 месеца изкарах 40 000 лева, които раздадох на роднини. Сега за благодарност те внесоха искане да ми отнемат детето, но се споразумях с майка ми да го гледа в Гърция, където тя е омъжена за грък", разказа проститутката.

Гергина казва, че ще продължи да работи като проститутка и няма да се хване на друга работа за 300 лв. на месец.

Българите плащали по-добре от чужденците. "Работим и с такситата. Знаят ни телефоните и ни ги дават на клиенти или направо ни звънят и ги карат на наш адрес или пък нас ни возят до адрес", обяснява технологията на занаята столичанката. От две години е в Благоевград. Преди това била на Кулата, където се запознала с Мартин и той я довел в Благоевград.

Тя иска нейният занаят да се узакони и е готова да си плаща данъците, за да е всичко регламентирано. "Както е в някои чужди страни, където съм работила – идват, дават ти чай и презервативи, не те гонят, осигуряват ти медицински прегледи, грижат се за теб", каза още в изповедта си пред медиите любимата на Министъра на любовта.

Докато разказва историята си, телефонът й не спира да звъни. "Вижте колко съм търсена. Това са все клиенти", оправдава се за непрекъснатото звънене.

Четете още новини в Dnes.bg