Брюксел 1

Как решенията на Брюксел променят всекидневието ни, как експерти, политици и граждани коментират новините от евроинституциите.

Събота, 17,30

Водещ:
Милена Милотинова

Каква е перспективата на Западните Балкани за ЕС

Защо БПЦ не изпрати представители на тържествата в Охрид
Публикувана:

В първата част на предаването "Брюксел 1"  по Bulgaria ON AIR  ще видите разговора на водещата Милена Милотинова с журналистите Любчо Нешков, основател на Агенция БГНЕС и бившия дългогодишен кореспондент на БТА в Скопие и Белград Николай Коев, които коментираха значението на Софийската среща на високо равнище ЕС - Западни Балкани, за това каква перспектива дава тя за региона към Евросъюза. 10 млрд. евро за инфраструктурни проекти и перспектива за членство на ЮИЕ към ЕС.  

Във втората част на предаването "Брюксел 1"  по Bulgaria ON AIR ще видите разговора на водещата Милена Милотинова с евродепутата и докладчик на комисията по земеделието в ЕП Момчил Неков за това дали и кога ще падне двойния стандарт при храните.Какво становище  прие през последната седмица Комисията по земеделие на ЕП

Д-р Йонко Мермерски от Университета "Джорджтаун" в САЩ коментира пред "Брюксел 1"  по Bulgaria ON AIR кои автомобилите замърсяват най много околната среда и дали всъщност не са вредни електрическите коли?

Втора част гледайте тук >> 
 

 

 

Коментари ( 0 )