Брюксел 1

Събота от 17:00 часа
още

Новият евробюджет

Стандартите на храните

05.05.2018 | 18:00 Редактор: Зара Паталева
Новият евробюджет

В първата част на предаването "Брюксел 1"   по Bulgaria ON AIR ще видите разговора с евродепутата от ЕНП Андрей Новаков и главен преговарящ по кохезионната политика. С него коментираме какво предвижда многогодишиния евробюджет ще има ли орязване на средствата за земеделие и еврофондовете.След което ще видите разговора с проф.Веселка Дулева от Националния център по обществено здраве и д-р Кремена Стоева от Агенцията по безопасност на храните за това дали идва края на двойния стандарт при храните от Западна и Източна Европа след края на европейската среща в София.

Във втората част на предаването "Брюксел 1"   по Bulgaria ON AIR  ще видите разговора с Вартануш Топакбашиян главен редактор на вестник „Ереван“ и Николай Кръстев, журналист от Bloomberg TV Bulgaria и бивш кореспондент в Москва по темата за протестите и кадифена революция в Армения и      за това какво се крие зад тях и има ли геополитически риск пред страната със смяната в управлението на страната. 

Втора част гледайте тук >> 

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Борислав
преди 5 години
И това нещо е евродепутат и преговарящ по кохезионната политика. Човек без ден реален трудов стаж и спуснат отнякъде по партийна линия... Сигнализирай за неуместен коментар