Авиошоу

Поредица за авиация, технологии и най-влиятелните личности от авиоиндустрията.
www.facebook.com/AirshowONAIR

email: airshow@bulgariaonair.bg
 

Водещ: Александър Богоявленски
Режисьор: Стефан Милов
Изп. продуцент: Силвия Грозева

Събота, 16:00

Авиошоу: Ще изберем ли нов изтребител през 2018

Е129: - Красимир Грозев за сагата с новите бойни самолети и сагата с концесията на летище София - Ново поколение бойни симулатори от Boeing - Главният изпълнителен директор на Wizz Air, Йозеф Варади пред Авиошоу
Публикувана:

В Епизод 129 на Авиошоу с Александър Богоявленски от от 14 януари 2017 ще видите:

Още по темата

 

- Какво се случи с процедурата по избор на нов тип боен самолет за българските ВВС, получените предложения и последвалите скандални действия. Каква е ситуацията с големите международни летища на Балканите, тяхната приватизация или концесиониране и къде на този фон е софийското летище. Коментар с госта в студиото, журналистът от списание АЕРО Красимир Грозев.

- Специално интервю за Авиошоу на главния изпълнителен директор на Wizz Air Йозеф Варади, който беше на свектавично посещение в София, за стратегическите планове за развитие на тази авиокомпания въобще.

- Новото поколение симулатори на бойни самолети, които Boeing разработва със свои партньори по програмата за нов тренировъчен самолет за амерканските ВВС - Boeing Т-Х

- Защо и след откриването на "големия" проект с  новата отсечка до Терминал 2, все още липсва адекватна транспортна инфраструктура в района на летище София.

Гледайте целия епизод във  видеото.

Снимка на корицата: колаж на Авиошоу.

Коментари ( 0 )