Авиошоу

Поредица за авиация, технологии и най-влиятелните личности от авиоиндустрията.
www.facebook.com/AirshowONAIR

email: airshow@bulgariaonair.bg
 

Водещ: Александър Богоявленски
Режисьор: Стефан Милов
Изп. продуцент: Силвия Грозева

Събота, 16:00

Авиошоу: Премиерата на GripenE

Ленард Синдал, директор на SAAB Group и тестовите пилоти Ханс Ейнард и Андреа Бранстьом и посланикът на България Светлан Стоев
Публикувана: От:

В този епизод на предаването за авиация и аерокосмическа индустрия "Авиошоу" с Александър Богоявленски от 22 май 2016 гледайте ексклузивните интервюта с вицепрезидента на Gripen и пилоти-изпитатели в компанията. Екипът на предаването снима в Линкьопинг, Швеция представянето на новия Gripen E.

"Авиошоу" на Bulgaria ON AIR бе единствената българска медия, поканена на събитието.

В епизода ще видите още:

Още по темата

 

Ленард Синдал, заместник-главен изпълнителен директор и старши вицепрезидент на SAAB Group за новите възможности с новия GripenЕ, включително технологии и нови потенциални клиенти и страни.

"Трябва да чуем изискванията на правителството ви. Предполагам, че имат по-скоро спешна нужна за доставка, а ние можем около 18 месеца да доставим Gripen CD, който според мен е много добре доказал се продукт, който би служил изключително добре на България дълги години.
Има възможности да споделим разходите в поддръжката - съпорт и мейнтенанс със съседните страни. В Унгария и Чехия имат много опит от Gripen, който България би могла да използва, също и от шведските военновъздушни сили.
Виждаме големи възможности за Gripen в Централна Европа - за България и другите страни в региона", казва Синдал.

Чуйте интервюто на главния тестов пилот на Gripen Ханс Ейнард, в което посочва приликите и разликите на Gripen от другите самолети, с които е летял досега и мнението и на още един тестов пилот от компанията, Андреа Бранстьом.

Ще научите и какво каза посланикът на България в Швеция Светлан Стоев за търговските връзки между двете страни.

Гледайте епизода във видеото.

 

Коментари ( 1 )