Петев каза защо се срина "Лудогорец", Хайнц се завръща в състава на ЦСКА

"Виновни сме си само ние, допуснахме груби грешки, каза треньорът на разградчани

29.05.2023 | 08:50 Редактор: Тодор Петров

"Лудогорец" сам си е виновен за изпуснатите две точки срещу ЦСКА 1948 в мач от 33-ия кръг, заяви треньорът на отбора Ивайло Петев след равенството 2:2 в Бистрица.

"Виновни сме си само ние. И при двата гола допуснахме груби грешки, въпреки че очаквахме мачът да бъде такъв. Не успяхме да съхраним предимството ни и сме разочаровани. Остава да направим анализи и да бъдем по-убедителни в следващите двубои. Очаквам труден двубой и срещу "Левски", който се намира в добро игрово състояние.", каза Петев.

"Знаехме, че този мач ще бъде коренно различен от финала и подходихме максимално добре. Имахме ситуации, съумяхме да отбележим два гола, но не може да допускаме такива попадения. Те имаха и още една чиста ситуация", каза още той.

Междувременно един от ключовите футболисти за ЦСКА през пролетта - Тобиас Хайнц, ще бъде на разположение на треньора Саша Илич за следващия двубой на тима. "Армейците" посрещат ЦСКА 1948 в събота от 18:00 часа в последното си домакинство за кампанията.

24-годишният норвежец отпадна от групата на "червените" непосредствено преди срещата с "Локомотив" (Пловдив), спечелена с 1:0. След нея Илич обясни, че причина за отсъствието му е сериозен семеен проблем, който го е принудил да се прибере в родината си.

Снимка: БГНЕС