Какво е нивото на коефициентите в Inbet България?

Ставките за залози преди началото на мачовете са на добро ниво

22.03.2023 | 07:41 Редактор: Петя Кръстева
Какво е нивото на коефициентите в Inbet България?

Пълнолетните играчи, които залагат на спорт онлайн, търсят сайтове, които им предлагат високи коефициенти за мачовете. Това е така, тъй като те искат да имат шанс за печалба и с по-малък залог. Погледнато реално коефициентите при повечето букмейкъри са уеднаквени или разликите в стойностите са минимални.

Какви са коефициентите в Inbet България?

В букмейкърския раздел за залози на спорт в Inbet България коефициентите са десетични. Това са така наречените европейски коефициенти, които могат да се видят в повечето онлайн платформи за залагане на спорт. Нивото на коефициентите е над средното, както може да се забележи, когато се направи проверка и съпоставка със стойностите в други подобни сайтове.

Ставките за залози преди началото на мачовете са на добро ниво. За някои шампионати и турнири дори се предлагат по-високи стойности. Добре стоят нещата и при залозите на живо, където динамичната промяна на коефициентите е плавна и има високо цифрово изражение. Цифрите са добри преди старта на мачовете, а също и за залози в реално време.

За класически спортове като футбол, баскетбол, тенис и бокс се предлагат по-високите ставки. До този извод стигнахме, след като сравнихме Инбет с няколко други букмейкъри в България. Операторът се старае да привлече клиенти с качествени предложения и не може да допусне лукса да занижи коефициентите спрямо толкова силната конкуренция.

Има ли промоции с високи коефициенти в Инбет?

Да, това е другата добра новина за играчите. Една от офертите в Инбет, се нарича "Всеки ден 0% марж“ и представлява промоция, при която се предлагат мачове, за които букмейкърът не взима комисиона. По този начин коефициентите са по-високи и идват в чист вид до залагащите. Коефициентите с 0% марж важат за единични или множествени залози и системи.

Вие обаче не можете да залагате на мачове с нула процента марж, като използвате бонус средства. Това е правило, което е добре да имате предвид преди да се възползвате от тази възможност. Всички спортни събития с 0% марж важат за футбол, баскетбол, хокей и тенис, като условието е, че участниците могат да залагат само на опцията "Краен резултат" в мача.

За да откриете, кои мачове са с нулев марж, трябва да разгледате предложенията на началната страница и там ще видите етикета "0% марж“, който стои до дадената надпревара. Ако такъв маркер е наличен, то тогава можете да извършите залог, стига да сте извършили депозит.

За кои спортове са най-високи коефициентите?

Не може да се твърди с категоричност, за кои спортове са най-високи коефициентите. Най-често това са футбол, баскетбол, тенис, хокей, волейбол и бокс, но може да попаднете на високи ставки и за по-нестандартни спортове. Водейки се от горното, е добре сами да разгледате стойностите, а защо не и да ги сравните с други сайтове за залози в България.

В едно сме се убедили, а именно, че за футболни мачове от България, Англия, Италия, Франция, Испания и Германия има наистина добри ставки. Подобно е положението и за двубоите от трите турнира – Шампионска лига, Лига Европа и Лига на Конференциите.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg