"Червените" спират бойкота, Сектор "Г" се връща на мачовете

Опитахме да повлияем с отсъствие – не стана. Време е да пробваме с присъствие, написаха привържениците

03.02.2023 | 11:50 Редактор: Елеонора Танева

Организираните привърженици на ЦСКА излязоха с позиция в социалните мрежи, от която става ясно, че бойкотът им приключва. Голяма част от феновете от Сектор "Г" спряха посещението на мачове на любимия си отбор след загубения финал за Купата на България от "Левски"  с 0:1.

Ето какво написаха от "Трибуна Сектор Г" във Facebook:

"Измина един полусезон на отсъствие. Правилно или не в очите на червената общност, решението ни беше единствената алтернатива към онзи момент в нашите. Безбройните нападки, откровено фалшивите импресии и псевдоинфлуенсърски опити да бъдем изкарани по-черни от Дявола ще подминем със снизходителна усмивка. Този, който казва истината, не е удобен никому.

Какво се промени? Честно казано почти нищо, освен козметични опити за подобрение в маркетинга и, разбира се, новият магазин на Армията. По-добре късно, отколкото никога.

Естествено, не можем да не отбележим, че сме първи, за което можем да поздравим Саша Илич и се надяваме да не стане поредният „сготвен“ от шеф-майсторите, които все още са в съблекалнята. Този отбор тепърва има да убеждава червена България, че изминалата есен не е проста случайност. Все пак всички знаем какво се случва обикновено напролет, нали така?

За стадиона няма да говорим почти, защото и за нас тази тема е изключително болна. Но липсата на достатъчно комуникация и прозрачност в процеса със сигурност създава усещането, че нещо не е както трябва. Може би все още чакаме 8-те милиона болта, Бог знае…

Ръководните процеси са все така полуаматьорски и тук честно казано промяна в близко и дългосрочно бъдеще не очакваме. За това искаме да кажем следното:

Опитахме да повлияем с отсъствие – не стана. Време е да пробваме с присъствие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на отбора да прави това, за което е създаден – да побеждава. Спете спокойно.

Силата винаги е на страната на истината! Само ЦСКА!“.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: lap.bg