ЦСКА бие, Илич недоволства: Ако продължаваме така, ще имаме много проблеми

"Това, което ме притеснява, е дисциплината на футболистите ми", заяви той

03.10.2022 | 21:04 Редактор: Искра Ангелова

Треньорът на ЦСКА Саша Илич не остана доволен от показаното от своите възпитаници при победата с 2:1 над "Пирин" (Благоевград).

"Най-важното днес е, че спечелихме трите точки. Ако трябва да говорим за играта, това е един от най-слабите мачове. Предполагам, че влияние оказва и загубата от "Левски". Имахме няколко футболисти в националните си отбори, но това не е оправдание за слабата ни игра", заяви сръбският специалист след мача на "Българска армия".

Той отрече ЦСКА да е подценил "Пирин": "Изобщо не можем да говорим за подценяване. "Пирин" е доста качествен отбор и спечелихме трите точки днес благодарение на късмета. Това, което ме притеснява, е дисциплината на футболистите ми, но все пак спечелихме".

Илич заяви, че грешки като тези срещу "Пирин" ще са пагубни в следващия мач на "червените", който е срещу "Лудогорец": "Със сигурност ако повторим тези грешки, няма да бъде добре срещу "Лудогорец". Имаме една седмица, в която да се подготвим и мисля, че ще изглеждаме по-добре с "Лудогорец".

"Промяната на системата ни донесе доста добри неща в офанзивен план в първия половин час, но в дефанзивен план не стояхме добре и затова се наложи връщане към старата постройка", каза той за схемата на игра на "червените" в днешния мач, цитиран от gol.bg.

"Изобщо не трябва да повтаряме показаното днес. Трябва да сме дисциплинирани, да изглеждаме като отбор, за да се представяме на по-добро ниво", допълни Илич.

"Шагоян е един от футболистите, които могат да ни донесат много в офанзивен план, защото може да играе един на един и ни помогна да се подобрим. Що се отнася до останалите футболисти, които привлякохме наскоро, те със сигурност ще получат шанс“, каза Саша Илич относно новите попълнения на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК