"Левски" (София) победи "Левски" (Карлово) в благотворителния приятелски мач

Събраните средства ще бъдат дарени на пострадалите от наводненията села в района на Карлово

25.09.2022 | 18:25 Редактор: Ирена Бакърджиева

"Левски" (София) победи третодивизионния "Левски" (Карлово) с 4:0 като гост в благотворителен приятелски мач, събраните средства от който ще бъдат дарени на пострадалите от наводненията села в района на Карлово.

Два гола за успеха на "сините" реализира Ивелин Попов, а по веднъж се разписаха Андриан Краев и юношата на клуба Калоян Стрински. Преди двубоя ръководството на "Левски" (София) в лицето на Наско Сираков, Станимир Стоилов, Иво Ивков и Даниел Боримиров се срещна с местни привърженици.

Още в 4-ата минута гостите от София поведоха в резултата. Ивелин Попов се разписа с левия крак след асистенция на Георги Миланов.

В 25-ата минута домакините от Карлово можеха да изравнят резултата. След центриране в наказателното поле топката бе свалена към Борис Бисеров, който, оставен непокрит, стреля с глава от 3-4 метра пред голлинията на Николай Михайлов, но не успя да уцели рамката на вратата.

Пет минути по-късно играчите на Станимир Стоилов отбелязаха второ попадение. Андриан Краев засече по перфектен начин центриране на Патрик-Габриел Галчев отляво и не остави шансове на Станислав Попов, за да покачи на 2:0.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК