ЦСКА и фенове: Не са докосвани жени и деца по време на инцидента в полувремето с "Базел"

По време на срещата се получи спречкване в сектор Г на стадион "Васил Левски"

19.08.2022 | 19:42 Редактор: Ирена Бакърджиева

Ръководството на ЦСКА и феновете излязоха с позиции по повод снощния инцидент, разиграл се на почивката в мача между ЦСКА и "Базел" в Сектор Г. Запалянковците са категорични, че не са докосвали жени и деца.

Неприятни сцени помрачиха победата на ЦСКА над "Базел" в плейофа за влизане в групите на лигата на конференциите. По време на срещата се получи спречкване между феновете на тима от армията в сектор Г на националния стадион "Васил Левски".

В края на първата част доста фенове отидоха от сектор В в сектор Г, малко след това масово се разбягаха и започнаха да се връщат в сектор В, като причината за това е спречкване между запалянковци на домакините.

От северната трибуна заявиха, че от началото на бойкота срещу ръководството никой не е бил заплашван, обиждан или гонен, но по техен адрес се е казвало, че са платени и предатели. Привържениците разкриха, че деца и жени не са бити. Те призоваха всички да се чувстват поканени в сектор Г и да покажат обичта си към ЦСКА, като гарантираха, че никой няма да ги доближи.

Вижте повече в репортажа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК