Футболната легенда Гигс бил сексуален маниак: Дори брак не може да ме спре

Той е обвинен в побой над бившата му приятелка Кейт Гревил

17.08.2022 | 20:59 Редактор: Искра Ангелова
Футболната легенда Гигс бил сексуален маниак: Дори брак не може да ме спре

В Англия тече дело срещу бившия капитан на "Манчестър Юнайтед" и "Уелс" - Райън Гигс, по обвинения в побой над бившата му приятелка Кейт Гревил.

Той отрича да е удрял нея и сестра ѝ, както и която и да било друга жена, но разкри други любопитни неща за интимния си живот.

На въпрос на своя адвокат той обясни, че не е в състояние да устои на красива жена, независимо дали е обвързан или не. Поясни още, че не е бил верен на нито една от бившите си половинки, уточни също, че дори брак не може да го спре, информира gol.bg.

Той все пак призна пред съдебните заседатели в "Манчестър", че е възможно неволно да е ударил Кейт, когато тя открила изневерите му и двамата се скарали жестоко. Тя взела телефона му, а той се опитал да го измъкне от ръцете ѝ. Гигс беше арестуван през ноември миналата година и обвинен в побой.

В Англия тече и друго дело срещу футболен човек. Подсъдим за осем изнасилвания между октомври 2018 и август 2021 в дома си е Бенжамен Менди. Той бе определен от прокурора като "хищник", след като стана ясно, че заключвал жертвите в специална стая и им отнемал телефоните.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК