В Испания: Роналдо спасява кариерата си в "Борусия" (Дортмунд) или "Спортинг"

Transfermarkt.com оценява стойността на играча на 30 милиона евро

17.08.2022 | 17:08 Редактор: Искра Ангелова
В Испания: Роналдо спасява кариерата си в

Нападателят на "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо остава с две възможности да продължи кариерата си, твърди AS. Според източника 37-годишният португалец все още иска да играе в Шампионската лига, за която Манчестър Юнайтед не се класира в края на сезон 2021/22.

Първият вариант за звездата е "Борусия" (Дортмунд). Германският клуб все още търси заместник на Себастиен Алер, въпреки привличането на Антъни Модест от Кьолн. Германците вече са в контакт с агента на Роналдо Жорже Мендеш.

Вторият вариант на Роналдо е да се върне в "Спортинг" (Лисабон), където започна професионалната си кариера. В същото време португалският клуб трябва да реши въпроса с голямата заплата на Кристиано, както и да убеди старши треньора на отбора Рубен Аморим в трансфера, съобщава БТА.

Самият Роналдо реагира на трансферните слухове, свързани с името му. Според футболиста цялата истина за ситуацията му ще се разбере към края на август, когато ще бъде публикувано интервю с него.

Роналдо се завърна в "Манчестър Юнайтед" през август 2021 г., след като преди това игра за английския отбор от 2003 до 2009 г. През миналия сезон португалецът вкара 24 гола и направи 3 асистенции в 39 мача за отбора във всички турнири.

Порталът Transfermarkt.com оценява стойността на играча на 30 милиона евро.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК