Саша Илич: Играем през 3 дни - имаме 25 футболисти и трябва да ги ротираме

Следващия мач го отложихме, тъй като "Базел" е много сериозен отбор, каза треньорът на ЦСКА

15.08.2022 | 07:25 Редактор: Тодор Петров

Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира минималната победа с 1:0 срещу "Септември" (София)  на стадион "Българска армия". Сръбският треньор се извини за реакцията си през второто полувреме, когато Калоян Кръстев излезе очи в очи с вратаря и предпочете да подава, а не да завършва сам. По-рано пък той си изкара жълт картон и няма да води ЦСКА в следващия мач на тима в Първа лига.

Илич заяви, че много оценява качествата на Кръстев, но според него нападателят има проблеми със самочувствието.

"Днес беше много труден мач за нас. Ако не си агресивен, можеш да имаш много сериозни проблеми. Имахме няколко възможности да вкараме преди гола, но най-важното е, че победихме. Имаме 25 футболисти и трябва да ги ротираме, да играе всеки от тях, защото играем на всеки три дни", каза треньорът на ЦСКА.

"Искам да похваля цялата отбранителна линия, начело с Митко Евтимов. "Септември" нямаха чисто положение, освен това, което беше засада първото полувреме", отчете цитираният от "Тема спорт" Саша Илич.

"Морено ни донесе победата и вкара гола. Всеки централен нападател играе за това. Стигнахме до много трудна победа", каза още сърбинът.

В интервюто му не бе подмината и темата за предстоящия в четвъртък плейофен сблъсък с "Базел" в Лигата на конференциите:

В четвъртък играем срещу много сериозен противник и трябваше да направим промени. Следващия мач го отложихме, тъй като "Базел" е много сериозен отбор и трябва да подходим много сериозно, за да им противодействаме.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК