ЦСКА 1948 победи "Арда" в Кърджали с 1:0 и излезе на върха в класирането

Това бе и трети пореден успех на момчетата на Любослав Пенев

13.08.2022 | 22:50 Редактор: Ирена Бакърджиева

В първия двубой ЦСКА 1948 победи "Арда" в Кърджали с 1:0.

С победата отборът на ЦСКА 1948 излезе на върха в класирането. Това бе и трети пореден успех на момчетата на Любослав Пенев.

Единственият гол в мача падна след половин час игра от дузпа. В ситуацията Георги Русев проби отляво, а централният защитник Алекс Петков доста неадекватно го фаулира в наказателното поле. Главният съдия – Гошо Гинчев посочи бялата точка, а от 11-те метра Ивайло Чочев отбеляза седмия си гол от началото на сезона.

До края на полувремето "Арда" натисна в опит да изравни, но Иванов, Ндиайе и Ковачев стреляха в аут. Втората част също започна с по-активни действия на домакините, които този път застрашиха по-сериозно Наумов.

Още в самото начало вратарят се справи с изстрел на Ковачев. Най-чистата ситуация за "Арда" се разкри след час игра, но Наумов отново спаси удара с глава на Ндиайе от няколко метра, а след това при добавката от два метра малиеца прати топката в аут. Така ЦСКА 1948 излезе начело с 14 точки, с девет "Арда" се смъкна на седмото място след втората поредна загуба.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК