Илич оптимист: Имаме много по-голяма класа да елиминираме "Сейнт Патрикс"

Трябва да играем по много по-различен начин, посочи треньорът на ЦСКА

09.08.2022 | 10:37 Редактор: Тодор Петров

Треньорът Саша Илич е голям оптимист, че ЦСКА ще отстрани "Сейнт Патрикс" в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. 

"Загубата от "Сейнт Патрикс" беше много тежка за нас, но хубавото е, че имаме възможност да се поправим още в четвъртък. Надявам се, че ще ги елиминираме", заяви Илич в интервю, публикувано в страницата на ЦСКА във Facebook.

"Тази една седмица работа с отбора беше много важна за нас, защото искахме да възстановим някои футболисти и да се подготвим по-добре за реванша. Всяко нещо, което правим, го решаваме заедно - целият треньорски щаб, медицинският екип и кондиционният треньор. Заедно взехме решението, че ни е нужна една седмица работа с отбора, за да можем да се подготвим възможно най-добре за реванша в четвъртък", обясни Илич.

"Най-важният урок след срещата е, че ако не влезем в мача по начина, по който искаме, после търпим определени последици. Мога да кажа със сигурност, че имаме много по-голяма класа от показаното миналия четвъртък и имаме потенциал да елиминираме "Сейнт Патрикс". Трябва да играем по много по-различен начин от това, което демонстрирахме миналата седмица", каза още сръбският треньор.

"Целта ми е ЦСКА да има разпознаваем стил. Понякога успяваме да го покажем, а понякога не успяваме. Колкото до футболистите - двама от тях тъкмо дойдоха, така че ще им трябва време. Заедно сме само от една седмица. Давам шанс на младите футболисти, но за мен не е важно дали някой е млад, или стар. За мен е важно дали може да донесе качество в играта ни", посочи Илич.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК