"Байерн" (Мюнхен): "Барселона" няма да съществува след една или две години

Двата отбора още не могат да постигнат споразумение за Роберт Левандовски

07.07.2022 | 15:27 Редактор: Ирена Бакърджиева

"Байерн" (Мюнхен) и "Барселона" още не могат да постигнат споразумение за Роберт Левандовски - 34-годишният полски нападател, чийто договор с баварците изтича през 2023 г. Каталунците предлагат 40 млн. евро плюс още няколко в бонуси, а баварският гранд изисква 50 като минимум без условия, но платени наведнъж. 

Журналистът Рафаел Хонигщайн заяви, че „искат всички пари предварително в брой, защото "Байерн" вярва, че "Барселона" няма да съществува след една или две години", пише gol.bg.

Коментарът е в съответствие с постоянните изказвания на Ули Хьонес, бивш играч и бивш президент на "Байерн", настоящ почетен президент на клуба.

"Барселона" иска да наеме Левандовски, когато имаше дълг от 1,3 млрд.  евро преди месеци. В Германия те щяха да са фалирали отдавна. Съдията по несъстоятелността е на вратата им, а те правят милионерска оферта на играч на "Байерн", каза Хьонес.

Между 2 юни 2014 г. и 29 февруари 2016 г. Ули беше в затвора Ландсберг, излежавайки половината от присъдата от три години и половина затвор, на които беше осъден, след като се призна за виновен в укриване на данъци на стойност 28,5 милиона евро. Това беше причината той да напусне президентския пост.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
1 rate up comment rate down comment 0
Вайерн
преди 1 година
Вайерн да не знаят много по добре да мълчат и да си гледат отбора Сигнализирай за неуместен коментар