Близки на Гуардиола и Ериксон дойдоха у нас за вратаря на "Славия"

Светослав Вуцов е считан за един от най-талантливите футболисти в България

07.07.2022 | 10:22 Редактор: Петя Кръстева
Близки на Гуардиола и Ериксон дойдоха у нас за вратаря на

Хора, близки до легендарните треньори Хосеп Гуардиола и Свен-Горан Ериксон, пристигнаха у нас за играч на "Славия", пише "Тема спорт". Става въпрос за брата на Пеп и сина на шведа – Йохан, които са мениджъри и имат агенции. Те са имали среща с вратаря на "белите" Светослав Вуцов и неговия баща Велислав. 

Причината са няколко предложения, които са били презентирани от именитите агенти към национала. 19-годишният страж минава за един от най-талантливите футболисти в България и интересът към него е много сериозен. 

От стадиона в "Овча купел" не изключват това лято да се стигне до продажба на младия Вуцов. Името на Светослав често е свързвано с най-различни отбори. Сериозен бе апетитът на "Копенхаген" да има таланта.

Това лято се очаква "Славия" да продаде и друг от младите си състезатели – централния защитник Мартин Георгиев (16 г.), в "Барселона". Радослав Кирилов също е в плановете на няколко европейски тима. Засега ръководството на "белите" изчаква най-добрите предложения за вратаря Вуцов и крилото Кирилов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК