"Левски" надви с 2:1 "Локо" (София) в контрола на "Герена"

Точни бяха Красимир Милошев в 9-ата минута и Марин Петков в края на първото полувреме, а победата за тима на Станимир Стоилов донесе Билал Бари

29.06.2022 | 20:26 Редактор: Жаклина Иванова

"Левски" победи "Локомотив" (София) с 2:1 в контролна среща на "Герена". Точни бяха Красимир Милошев в 9-ата минута и Марин Петков в края на първото полувреме, а победата за тима на Станимир Стоилов донесе Билал Бари.

В шестата минута гостите организираха атака отдясно, но след центрирането Димитър Митков не успя да играе с топката като беше изпреварен.

В 9-ата минута "Локомотив" откри резултата. След центриране от корнер в наказателното поле стана разбъркване, след което топката стигна до Красимир Милошев и той реализира.

В 13-ата минута Георги Миланов опита технично изпълнение, но топката премина покрай вратата на Александър Любенов. Десет минути след това Цунами центрира към Роналдо, но бразилецът стреля над вратата.

В следващите минути "Левски" се настани в половината на гостите и в добавеното време на първата част "сините" изравниха резултата. Илиян Стефанов подаде към Марин Петков, който изпревари защитник на "железничарите" и прати топката в мрежата. 

За втората част и двамата тима смениха вратарите си - Николай Михайлов излезе за сметка на Пламен Андреев, а Дамян Дамянов замени Александър Любенов.

В 47-ата минута Дамянов отрази удар на Георги Миланов, а в 54-ата Уелтън стреля покрай вратата на гостите. В 78-ата минута Патрик-Габриел Галчев качи топката на главата на Илиян Стефанов, който обаче не бе точен с глава.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК