Стамен Белчев изведе втория отбор на ЦСКА за първа тренировка

Броят на играчите ще бъде редуциран

28.06.2022 | 12:45 Редактор: Искра Ангелова
Стамен Белчев изведе втория отбор на ЦСКА за първа тренировка

Вторият отбор на ЦСКА, който през новия сезон ще се състезава в Югозападната Трета лига, започна своята предсезонна подготовка на Панчарево. Наставник на тима ще бъде опитният Стамен Белчев, а в неговия щаб влизат като помощник Живко Желев, кондиционният специалист Кирил Динчев и Илия Иванов, който ще отговаря за подготовката на вратарите. Анализатор на тима ще бъде Християн Христов.

Тренировъчният процес започна с 28 състезатели от наборите 2003, 2004 и 2005 г. на Академията. Днес те ще преминат медицински прегледи и тестове. До края на седмицата треньорският щаб ще се запознае с качествата на играчите и броят им ще бъде редуциран. Голяма част от младоците, които сега са с мъжете в Австрия също ще имат право да участват в официални мачове за дубъла.

До началото на сезона са предвидени и 5 контроли, като засега са потвърдени спарингите с "Вихрен" (Сандански), "Рилски Спортист" (Самоков) и "Балкан" (Ботевград). Шампионатът в Югозападната трета лига ще стартира през първата седмица на август.

Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК