Радост за "сините" - "Левски" уреди второ лятно попълнение

Клубът договори и хърватския защитник Анте Блажевич

28.05.2022 | 09:42 Редактор: Жаклина Иванова
Радост за

"Левски" уреди второ лятно попълнение. След като "сините" привлякоха бившия капитан на националния отбор Ивелин Попов, те договориха и хърватския защитник Анте Блажевич. 26-годишният десен бек е част от 5-ия в първенството на Босна и Херцеговина - "Железничар".

За тима от Сараево Блажевич е участвал в 22 шампионатни двубоя през вече изминалия сезон, в които е получил 9 жълти картона, пише "Тема Спорт".  Договорът му с клуба е до 1 юни, като в него има опция за удължаване за 1 година при желание от двете страни. Хърватинът обаче е предпочел да стане свободен агент.

Той ще подпише с "Левски" през следващата седмица и ще бъде на линия за старта на подготовката. "Сините" започват тренировки за следващата кампания на 4 юни. На "Герена" правят всичко възможно освен Попето и Блажевич, да представят до дни и други попълнения пред феновете.

Новото попълнения на "Левски" Анте Блажевич е минал през всички юношески национални отбори на Хърватска. Той е роден на 5 май 1996 година в Сплит, висок е 177 сантиметра. Кадър е на местния "Хайдук". От академията на тима от "Полюд" той преминава в белгийския "Остенде".

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК