Мбапе призна: Имах разговори и с "Ливърпул", защото е любимият отбор на майка ми

"В крайна сметка изборът ми беше между "Реал" (Мадрид) и "Пари Сен Жермен", заяви френският нападател

24.05.2022 | 14:39 Редактор: Искра Ангелова
Мбапе призна: Имах разговори и с

Френският нападател Килиан Мбапе призна, че е водил преговори и с "Ливърпул", преди да реши да преподпише договора си с "Пари Сен Жермен".

Но това не е първа среща между Мбапе и "Ливърпул", призна самият футболист. Той е имал разговори да стъпи като играч на "Анфилд" и през 2017 година, още като футболист на "Монако".

Очакванията на всички бяха Мбапе да премине в "Реал" (Мадрид) и тази сага продължи почти две години, но в крайна сметка той се отказа от това намерение и удължи контракта си с парижани до 2025 година.

По-рано през месец май мениджърът на червените Юрген Клоп заяви, че "Ливърпул" имат интерес към Мбапе и сега играчът го потвърждава.

"Разговаряхме малко, но не в детайли и не сме стигали до каквато и да е конкретика. Разговарях с "Ливърпул" просто защото това е любимият отбор на майка ми. Майка ми обожава "Ливърпул". Не знам поради каква причина, просто трябва да я попитате нея", заяви Мбапе, цитиран от Дейли Телеграф и БТА.

"Това е страхотен клуб, аз се видях с тях и преди пет години в "Монако". Разбира се, това е много голям отбор, но в крайна сметка изборът ми беше между "Реал" (Мадрид) и "Пари Сен Жермен", завърши френският нападател.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК