Младенов: Разделяме се с Кайседо само срещу 10 млн., целта е да спрем "Лудогорец"

Стремим се да създадем конкуренция във всеки един пост, каза треньорът на "армейците"

28.01.2022 | 20:32 Редактор: Тодор Петров
Младенов: Разделяме се с Кайседо само срещу 10 млн., целта е да спрем

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доста доволен от победното 3:1 над "Динамо" (Москва) в контрола в Турция.

Той обяви, че едва ли ще бъдат продавани повече играчи, включително и звездата на тима Жорди Кайседо, който остава в отбора. 

"Има много добра организация в защита и в атака, контролирахме мача през почти цялото време. От едно неразбирателство допуснахме гол, но от грешките трябва да се учим. Трябва да има баланс между двете фази, да сме успешни в тези две фази - атака и защита. Когато има баланс, тогава е силен отборът", заяви Младенов след срещата.

"Много е рано да говорим за Гарсес, защото тепърва той трябва да се възползва от времето, за да се адаптира. Ще му даваме време за адаптация, ние ще им помогнем в това отношение на новите, ще имаме търпение към тях. Имаме други крила, които можем да използваме и същевременно да даваме и време на новите. Когато видим че са готови, тогава може да разчитаме на 100% на тях. Стремим се да създадем конкуренция във всеки един пост", каза още треньорът на "армейците", цитиран от gol.bg.

"До този момент не знам дали има или няма оферти за Кайседо, но каквото е направено досега, това е. Няма да има повече изходящи трансфери. Ако дадат 10 милиона за Кайседо, може и да се разделим с него. Имаме цел обаче, а Кайседо е част от тази цел - да спрем "Лудогорец", подчерта Стойчо Младенов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК