ЦСКА продава Йомов до дни, Мазику напуска клуба през лятото

"Ризеспор" иска да привлече крилото на "армейците"

21.01.2022 | 10:28 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА продава Йомов до дни, Мазику напуска клуба през лятото

Левият краен защитник на ЦСКА Брадли Мазику със сигурност ще си тръгне от Борисовата градина след края на шампионата. Причината е, че вече се е разбрал с клуб от елита на Франция, а според някои източници дори е подписал предварителен договор, пише "Тема Спорт".

Това е и поводът бранителят да откаже да удължи контракта си с "армейците", въпреки че в последните месеци получи няколко предложения от ръководните фактори в Борисовата градина. Всички те обаче бяха отклонени от бранителя. Причина за това не са били разминавания в исканите и предлаганите условия, а голямото желание на 25-годишния Мазику да се завърне във Франция и да се състезава в Лига 1.

Турски тим пък е отправил оферта за един от най-силните играчи на ЦСКА този сезон - Георги Йомов. Медиите в страната съобщиха, че "Ризеспор" иска да привлече футболист №3 на България още през зимата, пише "Мач Телеграф".

В момента тимът е точно под чертата на оцеляващите - 17-о място, и притежава втората най-слабо резултатна атака. Не е изключено "червените" да се разделят с футболиста до края на трансферния прозорец в Турция, който затваря на 8 февруари. 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК