"Барселона" посочи вратата на Дембеле: Незабавно да напусне

Той ще може да напусне със свободен трансфер, когато договорът му изтече

20.01.2022 | 15:30 Редактор: Тодор Петров

Футболният директор на "Барселона" Матеу Алемани заяви, че Осман Дембеле трябва да напусне клуба до края на януари, след като френският национал даде да се разбере, че не иска да остане при каталунците.

Дембеле ще може да напусне със свободен трансфер, когато договорът му изтече през лятото. "Барса" отчаяно не искаше това да се случи.

"С Усман и неговия агент започнахме разговори около юли, така че оттогава са минали малко повече от шест месеца. Говорихме, говорихме, говорихме. "Барса" направи различни предложения. Опитахме да намерим начин за това играчът да продължи с нас, но тези оферти бяха систематично отхвърляни от представителите му", каза Алемани, цитиран от gol.bg.

"Изглежда очевидно за нас, че играчът не иска да продължи кариерата си в "Барселона" и не е отдаден на бъдещия проект на клуба. В този сценарий той и агентите му бяха информирани, че той трябва да напусне незабавно, защото искаме играчи, които са отдадени на този проект и следователно се надяваме, че ще има трансфер преди 31 януари", поясни той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК