Мъри Стоилов: Борислав Цонев напусна, защото отказа да намали заплатата си

ой не скри удовлетворението си от условията на подготовка в Турция

17.01.2022 | 20:10 Редактор: Искра Ангелова

Старши - треньорът на "Левски" - Станимир Стоилов, говори пред клубния сайт за всичко по - интересно , което се случва около "сините".  Той не скри удовлетворението си от условията на подготовка в Турция.

"В последните години надали сме имали по-добри условия. Отбор като "Левски" заслужава да се подготвя в тези перфектни условия. Клубът направи всичко възможно, въпреки че лагерът няма да струва евтино. Отборът се подготвя в условия, които отговарят на името и на авторитета на "Левски"", коментира той.

Разкри, че две от новите попълнения тепърва ще разкриват своите качества.

"За техните качества ще може да говорим, когато започнат официалните мачове. Нито в контроли, нито в подготовки трябва да прибързваме с оценки. Видно е, че на този етап се вписват нормално в отбора. Виден е и потенциалът, който имат", допълни Стоилов.

Треньорът на "сините" хвърли светлина и върху напускането на един от лидерите на отбора - Борислав Цонев.

"Основният разговор, който проведохме, беше с него и още няколко играчи за намаляване на заплатите заради финансовото състояние на клуба. Не прие предложението и тогава Сираков им каза, че може да напуснат клуба като свободни агенти", подчерта Станимир Стоилов.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК