Мъри най-накрая похвали "сините": "Левски" не трябва да губи на "Герена"

"Трябва да продължим да развиваме добрия си стил и облик", заяви той

04.12.2021 | 18:00 Редактор: Здравко Черкезов
Мъри най-накрая похвали

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов най-накрая похвали "сините". Това стана след победата с 2:0 над "Ботев" (Пловдив) на "Герена" в дербито от 18-ия кръг на efbet Лига.

"Доволен съм и от победата, и от играта. Може би най-доброто първо полувреме, което сме изиграли, трябваше просто завършващият удар да е по-уверен. Имахме съвсем леки проблеми в началото на втората част, но след това заиграхме в добър стил. Имахме доста положения, голове, мисля, че е заслужена победата на нашия отбор.

Най-доволен съм от първото полувреме, че бързо отнемахме топката, не давахме на противника да играе и имахме нелош контрол на кълбото. Трябваше само да вкараме още 1-2 гола, за да узаконим добрата игра.

Знаехме за добрите качества на "Ботев", искахме да бъдем по-близо до тях, да сме по-агресивни. Получи се и имахме добра организация. Футболистите заслужават похвала.

Днес подобрихме точно това, което ни липсваше в предните мачове - атакуващите футболисти и средната зона се представиха добре в защита. Доброто представяне във фаза защита дойде от доброто представяне в атака.

Нормално е да търсим победа срещу по-сериозните противници, особено у дома. Тук не трябва да губим от никого и трябва да играем винаги на добро ниво. Трябва да продължим да развиваме добрия си стил и облик", заяви Мъри, цитиран от gol.bg.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК