На Стойчо Младенов му писна, ще има сериозна чистка в ЦСКА

Петима футболисти ще бъдат освободени или продадени

02.12.2021 | 09:38 Редактор: Тодор Петров
На Стойчо Младенов му писна, ще има сериозна чистка в ЦСКА

Стойчо Младенов е решен на радикален ход, за да подобри играта на ЦСКА след слабото представяне в последните седмици. Екзекутора, който се ползва с пълното доверие на ръководството и феновете, гласи сериозни кадрови промени в състава по време на зимната пауза.

Петима футболисти ще бъдат освободени или продадени, като вече са им намерени заместници, с които се водят заключителни преговори. Според източници от мениджърските среди, Младенов готви трансферен удар с привличането на една от звездите в първенството на Казахстан, където специалистът спечели купата на страната с Кайсар Кизилорда през 2019 г. 

Вече се спрягаше името на голмайстора на "Кайрат" Жозе Канте. ЦСКА иска и играч от Португалия – Микел Агу от "Витория" (Гимараеш).

Намеренията на Стойчо Младенов за сериозна чистка в състава звучат логично на фона на последните резултати на отбора. ЦСКА продължава да има само точка в Лигата на конференциите, като в последните шампионатни мачове едва победи "Арда" с 2:1 и загуби от "Лудогорец" в дербито за титлата в Разград. 

Това изнерви Младенов до краен предел. Екзекутора на два пъти отправи остри персонални критики към своите футболисти, включително и към голмайстора Жорди Кайседо, пише "Мач Телеграф".

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК