Мъри зарадва "сините": Всички футболисти са здрави

Треньорът на "Левски" не приема оправдания за умора

22.10.2021 | 17:27 Редактор: Здравко Черкезов
Мъри зарадва

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов даде официалната си пресконференция преди домакинството на "Пирин" в събота.

"Всички футболисти са здрави, имахме някакви дребни болежки – на Миланов и Боби Цонев, но те отшумяха. Ще има минимум една промяна, защото Краев не може да вземе участие в срещата. Имаме още две тренировки и ще решаваме според нуждите на отбора кой да играе. По-важното е как ще се представим на терена".

"На мен "Пирин" са ми симпатичен отбор, познавам доста от футболистите. Чест им прави и че залагат на местни футболисти. Могат да създадат проблеми на доста отбори. Нормално е като новак да имат колебания. Имат доста опитни играчи и такива с високо ниво. Надявам се вече да играем по-скпокойно и уверено", каза Стоилов.

"Липсата на привърженици е проблем за нас. Това за нас е голяма мотивация, а за другите отбори не е толкова, защото срещу тях е "Левски" и не им е нужна друга. Договорите на играчите и треньорите се извоюват на терена и от работата, която вършим. В който видим някакви перспективи ще получи предложение за контракт, но трябва да се съобразяваме и с финансовите параметри. Присъствието на спонсор не означава край на финансовите проблеми".

"Утре трябва да покажем, че сме си взели поуки за играта ни. Срещу "Локомотив" беше важно да спечелим три точки, но моите изисквания за играта ни са по-високи. Аз харесвам сгъстен цикъл. Колкото повече мачове има, толкова по-добре. Не приемам оправдания за умора. Естествено в някои мачове може да се наложи да има някои ротации", заяви Мъри, цитиран от gol.bg.

"След ваксинациите на играчите имаше дребни проблеми в рамките на десетина часа, но бързо отминаха. Ние сме задължени да се грижим за здравето на всеки един в съблекалнята. Ако се ваксинираме всички, много по-кратко и по-леко ще бъде заболяването", завърши Мъри.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК