Йомов след поражението на ЦСКА: Не знам каква прокоба ни гони в евротурнирите

Нападателят Калоян Кръстев също не скри разочарованието си

22.10.2021 | 09:25 Редактор: Искра Ангелова
Йомов след поражението на ЦСКА: Не знам каква прокоба ни гони в евротурнирите

Нападателят на ЦСКА Калоян Кръстев остана ядосан след загубата с 0:1 от Зоря Луганск в Лигата на конференциите. Той заяви, че "червените" не са получили две дузпи.

"Бях близо до ситуацията за дузпите и при първата ситуация е чиста дузпа. Йоан Баи минава пред противника, бутат го и не знам защо не я отсъди. Не мисля, че аз трябва да говоря за съдийството, но така видях ситуацията. При следващата видяхме, че играч на "Зоря" удря топката с ръка, и на видео го видяхме", сподели той. 

А Георги Йомов също сподели мнението си след поражението. Според 24-годишния играч на "червените" основната причина за загубата е проблемът в завършващата фаза пред вратата на тима от Украйна.

"Загубихме, защото не си отбелязахме положенията. Нямахме късмет, а когато не вкарваш, ти вкарват. Както е казано. Според мен това е причината. Лошият късмет влияеше, защото създадохме над 10 положения, не знам каква прокоба ни гони в евротурнирите, но се надявам да запишем победа в следващия мач. Това не трябва да ни влияе в първенството, от утре мислим вече за следващия мач, защото там гоним много сериозна цел", коментира той, цитиран от gol.bg.

"Смятам, че съдията трябваше по-внимателно да гледа ситуациите, защото имаше игра с ръка в тяхното наказателно поле, не искам да коментирам съдиите, лош ден за нас просто. Няма какво да коментирам съдията, това е положението. Винаги се целим в победата и се надявам да побеждаваме до края, да си реализираме положенията, спокойствие ни трябва, да вдигнем главите от утре. Показваме доста добър футбол и смятам, че победите ще дойдат", допълни Йомов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 1
Лили Барута
преди 2 години
Прокобата е че се препъвате сами, без някой да ви препъва Сигнализирай за неуместен коментар