Младенов: Миг подценяване и видяхте, че ни отбелязаха два гола

Трябва да завършваме мача с нужната концентрация, заяви треньорът

17.10.2021 | 23:11 Редактор: Елеонора Танева
Младенов: Миг подценяване и видяхте, че ни отбелязаха два гола

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази задоволството си от победата с 3:2 над "Ботев" (Пловдив).

"Миг подценяване и видяхте, че ни отбелязаха два гола. Поощряващо е, че играха за надиграване с нас, това е футболът. Те имаха възможности да открият резултата, не успяха, ние вкарахме три гола след това, пропуснахме още толкова да вкараме, вече мислим за следващия мач", коментира треньорът след победата на "армейците".

"Последният пас ни липсваше в началото, след почивката се появи подобрение в завършващата фаза, но след това дойде този спад при нас. Но три точки са си три точки", добави Младенов. 

Той очерта като проблем, с който ще се бори, грешките заради изгубване на концентрацията на играчите.

"Трябва да завършваме мача с нужната концентрация, както започнахме мача. И тези, които влизат, трябва да правят отбора по-силен, а не да го отслабват", добави Стойчо Младенов, цитиран от gol.bg.  

Треньорът е категоричен, че отборът не се е възгордял от победата.

"Този резултат нищо не променя, знам мощта на "Зоря", агресивен отбор, добър отбор, надявам се да се противопоставим и да надиграваме такъв отбор, който пресира почти през цялото време. Феновете са нашият 12-и играч, срещу "Виктория" помните какво беше, способни са умрял от гроба да вдигнат", каза още треньорът.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК