"Лацио" сломи "Интер" с 3:1, Филипе Андерсон вкара скандален гол

Така Симоне Индзаги се завърна на "Олимпико" със загуба

16.10.2021 | 21:58 Редактор: Здравко Черкезов

"Лацио" нанесе първа загуба на шампиона "Интер" от началото на сезона, след като победи с 3:1 на своя стадион "Олимпико". Двубоят обаче ще бъде запомнен със скандалния втори гол за домакините, дело на Филипе Андерсон в 81-вата минута. 

Докато играч на "Интер" лежи на тревата, бразилецът поде контраатака именно в неговата зона, след което направи добавка на празна врата. Това никак не се хареса на "нерадзурите", които безмалко не линчуваха бразилеца. В крайна сметка реферът зачете попадението, което се оказа и решаващо.

Иначе "Интер" водеше до почивката след гол на Иван Перишич от дузпа в 12-ата минута, а Чиро Имобиле изравни също от дузпа в 64-тата. В добавеното време на срещата Сергей Милинкович-Савич (90+1) реши всичко с трети гол.

Така Симоне Индзаги се завърна на "Олимпико" със загуба - първата за "Интер" в Серия А този сезон. След нея "нерадзурите" са 3-ти със 17 точки, с две по-малко от "Милан" и на 4 зад "Наполи", информира gol.bg

И двата тима имат мач по-малко. "Лацио" е пети с 14, на точка зад "Рома", който също все още не е изиграл своята среща от 8-ия кръг.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК