Шефът на УЕФА поздрави Михайлов: На разположение сме за всякакъв вид помощ 

Желая ви всичко най-добро за новия мандат, пише Александър Чеферин

14.10.2021 | 14:33 Редактор: Тодор Петров
Шефът на УЕФА поздрави Михайлов: На разположение сме за всякакъв вид помощ 

Президентът на УЕФА Александър Чеферин изпрати лично поздравително писмо по повод избора на Борислав Михайлов за нов мандат начело на Българския футболен съюз. 

В официалния адрес ръководителят на европейския футбол изразява абсолютна увереност в положителното бъдеще на играта у нас, съобщават от БФС.

"В момента, в който отново поемате кормилото на българския футбол, най-искрено Ви желая всичко най-добро за новия мандат. Със сигурност неподправената Ви любов към футбола и управленският Ви опит както в националната асоциация, така и на терена, отново ще Ви помогнат да популяризирате и развивате футбола в България – и то не само в контекста на елитния футбол, но и на ниво масов футбол, детско-юношеско развитие, женски футбол и нови инфраструктурни проекти, които допълнително да подпомогнат достъпа до играта и растежа на броя участници в процеса", се казва в писмото.

"Боби, както подчертах неотдавна, УЕФА е изцяло на Ваше разположение за всякакъв вид помощ и подкрепа, която би Ви била нужна по пътя към новото и вълнуващо бъдеще за Българския футболен съюз и българския футбол като цяло", обещава Чеферин.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК