Джошуа след поражението: Нищо не виждах с едното око от 9-ия рунд

Помислил си: "Охо, това ми си случва за първи път. Лошо!"

26.09.2021 | 11:09 Редактор: Здравко Черкезов
Джошуа след поражението: Нищо не виждах с едното око от 9-ия рунд

Антъни Джошуа не е виждал с едното око след 9-ия рунд при загубата от Александър Усик. Това стана ясно от пресконференция на британския боксьор след битката в Лондон.

"Нищо не виждах с едното око от 9-ия рунд. Помислих си: "Охо, това ми си случва за първи път. Лошо!" Дишах добре, белите ми дробове са добре, имах въздух за всичките 12 рунда. Какъв ми беше планът след това, след като престанах да виждам с едното око? Планът бе да остана в битката", заяви Джошуа.

Усик грабна три от четирите шампионски пояса на боксовите федерации – Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова федерация (IBF).

"Усик държеше добро темпо, но той все пак пропускаше удари. Пропускаше много. Смятам, че проблемът не бе в него, а в мен. Аз му дадох прекалено много възможности. За реванша ще засиля моите удари. Трябва да поработя върху грешките си. Това бе хубав шахматен бой, аз исках да го пребоксирам. Ще се върна по-силен. Точно знам, какво да направя, за да съм по-силен", добави британецът.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК