"Брентфорд" и "Ливърпул" не се биха, но сътвориха истинско голово зрелище

Салах се отчете с историческо попадение №100 във Висшата лига с червения екип

25.09.2021 | 21:55 Редактор: Здравко Черкезов

Новакът във Висшата лига "Брентфорд" и "Ливърпул" сътвориха истинско голово зрелище на "Брентфорд Къмюнити Стейдиъм", което не излъчи победител.

Двата отбора завършиха наравно 3:3 в шампионатен двубой от 6-ия кръг, изпълнен с много емоции и обрати.

Пинок даде тон на головото шоу в 27-ата минута, но само 4 по-късно Диого Жота възстанови равенството. След почивката Мохамед Салах отбеляза своя гол №100 във Висшата лига в 151-вия си мач с червения екип. Витали Янелт върна интригата в 63-тата минута, но отново възпитаниците на Юрген Клоп реагираха бързо и Къртис Джоунс (67‘) даде преднина на своя отбор. "Пчеличките" не бяха казали последната си дума и влезлият от резервната скамейка Йоан Уиса оформи крайното 3:3 в 82-рата минута, с което спечели точката за "Брентфорд".

По този начин "Ливърпул" пропусна да се откъсне на върха, след като по-рано днес "Челси" и "Манчестър Юнайтед" загубиха своите срещи и пред "мърсисайдци" се откри добра възможност да си извоюва преднина от 3 точки, информира gol.bg.

С равенството срещу "Брентфорд", гостите остават на първото място във Висшата лига, но само с точка повече от преките си конкуренти в битката за титлата. "Пчеличките" са само с едно поражение от началото на сезона, дошло от "Брайтън".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК