Младенов преди дербито: С Мъри се познаваме до болка, една грешка може да бъде фатална

"Между ЦСКА и "Левски" никога не е имало явен фаворит", заяви треньорът на "армейците"

24.09.2021 | 15:49 Редактор: Искра Ангелова

Между ЦСКА и "Левски" никога не е имало явен фаворит. Това заяви старши треньорът на "армейците" Стойчо Младенов преди поредното издание на Вечното дерби между "червени" и "сини". Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" е тази неделя, 26 септември, от 16:30 часа.

"Очакванията са ясни. Преди всичко един добър мач да стане - както от наша страна, така и от "Левски". Да има едно спортсменско поведение, очакванията са нормални, да надделеем над "Левски" и да победим", заяви Младенов.

"Между тези два отбора никога не е имало явен фаворит - в този двубой със сигурност не може да се каже кой ще победи – целта ни е да победим, за това ще работим през цялото игрово време", подчерта Екзекутора на "Ливърпул".

Той определи Вечното дерби като един барометър за сверяване на часовниците на всеки един от отборите.

"Не само Станимир Стоилов, всички треньори в А група сме много добри колеги и приятели, аз не ги отделям на по-малко приятели, така трябва да бъде. Уважаваме се взаимно. Да, ние се познаваме до болка, но всеки един треньор има своите идеи и стратегия за провеждане на мача, както те знаят нашите силни страни, ние сме ги разузнали до най-малките подробности", коментира още старши треньорът на ЦСКА.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК