Младенов вдъхна кураж: Ние сме ЦСКА, нашият отбор е силен в евротурнирите

Старши треньорът няма да може да разчита на седем основни футболисти

15.09.2021 | 22:59 Редактор: Жаклина Иванова

Проблемите пред ЦСКА са големи. Старши треньорът – Стойчо Младенов няма да може да разчита на седем основни футболисти – наказаните Кайседо и Турицов и контузените – Жеферсон, Юга, Кох, Вион и Чарлс. Въпреки това Младенов демонстрира оптимизъм преди сблъсъка.

"Ние сме ЦСКА. Нашият отбор е силен в евротурнирите. Няма от какво да се притесняваме. Отиваме и играем като равен с равен. Знаем какво представлява Жозе Моуриньо - най-добрия треньор в света. Това е още по-голяма мотивация за всички нас, да отидем и да извлечем най-доброто от мача. В края на краищата ние само можем да спечелим от такива срещи и печелим, не само точки, но и самочувствие, опит, авторитет. Ако постигнем добър резултат цяла Европа ще говори за ЦСКА", каза той.

Младенов бе категоричен какво иска да види от своя тим.

"Искам да видя по-голяма агресия и тази скорост, която отборът притежава да бъде на 100% показана. В края на краищата затова се трудим от началото до края на мача - да отбележим голове", сподели старши треньорът.

Един от героите при миналогодишното нулево равенство с "Ром"а в Рим – Густаво Бусато си пожела отново подобни положителни емоции в италианската столица.

"Това беше един от най-хубавите мачове в моята кариера. "Рома" е голям клуб и голям съперник, но във футбола всичко е възможно. Надявам се това  което направихме миналата година, да го направим сега и да постигнем нашите цели", каза той.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК