Трансджендър провокира ММА средите с появата си на ринга

През миналата седмица Маклохлин побеждава със задушаваща хватка Селин Провост

15.09.2021 | 17:18 Редактор: Юлия Христова
Трансджендър провокира ММА средите с появата си на ринга

Алана Маклохлин разбуни сериозно духовете в бойните спортове и по-конкретно в ММА. 38-годишният боец, който доскоро е бил част от военните сили на САЩ, вече се състезава в октагона, биейки се с жени.

През миналата седмица Маклохлин побеждава със задушаваща хватка Селин Провост. Срещата приключва във втория рунд, но не развоят в нея е важен. А фактът, че до 2010-а Алана е била мъж.

Трансджендърът започва своята трансформация преди 11 години, след като преди това изкарва шест като част от специалните сили на САЩ. Вече като жена, Алана споделя, че е получила изключително сериозни заплахи, заради участието си в галавечери срещу други представителки на нежния пол.

„Наричат ме измамница и много по-тежки неща. С тези думи обаче те не нападат мен, а омаловажават труда на Провост, която в продължение на рунд и половина даде всичко от себе си. Обидите само ме правят по-силна”, написа Маклохлин в социалните мрежи.

Алана е вторият случай на трансджендър в ММА. Преди нея Фалън Фокс се състезава в октагона в продължение на две години, преди да се оттегли през 2014-а.

Маклохлин допълва още, че е тренирала година, преди да влезе в клетката. По думите й, тя е получила разрешение от хормоналния панел във Флорида, но е срещнаха огромно затруднение преди да намери съперник за двубоя, пише boec.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 2 години
Пазете децата си от трансджендър идеологията. Рано или късно ще навлезе и тук. Тези хора промиват мозъци и изнудват жертвите си за да станат и те *** като тях. В САЩ насаждане на такива идеи в главите на децата вече е официалната позиция на много училища и дори детски градини. Сигнализирай за неуместен коментар