Първенецът "Лудогорец" се наложи над вицешампиона "Локо" насред Пловдив

"Орлите" изковаха важна победа с 3:1

25.07.2021 | 23:03 Редактор: Здравко Черкезов

Въпреки че бе изцяло с нов състав и по – голяма част от титулярите получиха почивка, "Лудогорец" доминираше на Лаута, особено през първото полувреме. В самото начало гредата спаси Пиргов след мощен шут на Сантана. Последваха още две прекрасни положения разкрили се пред Ману, но вратарят на Локомотив показа класа и спечели битката с нидерландеца.

Едва в края на полувремето черно – белите създадоха първата си сериозна ситуация пред Прад, но удара с глава на Минчев след чудесно центриране на Димитър Илиев излезе на сантиметри в аут. И точно, когато първата част изтичаше, Ману от третия опит успя да преодолее Пиргов и даде аванс на "Лудогорец" малко преди почивката.

След нея  домакините излязоха преобразени и Конър Руан и Петрович имаха възможност да изравнят, но пропуснаха. Все пак голът стана факт в 67 –та минута, когато след грешка на Сисиньо, Димитър Илиев от 20–ина метра не остави шансове на Прад и възстанови равенството.

"Лудогорец" обаче отговори бързо и четвърт час преди края Десподов след добро извеждащо подаване на Вандерсон отново даде преднина на шампионите. В добавеното време Текпетей сложи точка на спора и оформи победата на "Лудогорец" с 3:1.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК