ЦСКА уреди 24-годишно френско крило

Йоан Бай е считан за сигурно ново попълнение на "армейците"

18.05.2021 | 08:30 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА уреди 24-годишно френско крило

ЦСКА уреди ново попълнение в навечерието на финала за Купата на България срещу "Арда" на 19 май. В следващите дни договор с клуба от Борисовата градина ще подпише 24-годишното френско крило Йоан Бай.

Играчът направи фурор в турнира за Купата на Франция, като отбеляза гол при успеха на тима си "Кане-Русийон" с 2:1 над "Олимпик" (Марсилия). От четвъртодивизионния клуб обявиха, че не могат да задържат фланговия нападател, а местната преса написа, че Бай несъмнено отива в българския ЦСКА. 

Във Франция Бай е описван като бързо и остро крило, което умее да бележи попадения, пише в."Тема Спорт", цитиран от gol.bg.

От ЦСКА са насочили взор и към нидерландския трансферен пазар. От клуба следят ситуацията около бранителя Шакил Пинас от АДО Ден Хааг. Той беше в радара на "червените" и през зимата, но до сделка не се стигна. Сега отборът изпадна от местния елит, а договорът на играча изтича. 

След срещата с "Твенте" в неделя, загубена с 2:3, Пинас разкри, че е получил интересно предложение. В Нидерландия са убедени, че 23-годишният защитник ще смени клубната си принадлежност.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК