Касияс проговори след слуховете, че българка стои зад развода му със Сара

"Медийният тормоз, на който сме подложени със семейството ми, ни причинява непоправими щети", заяви той

08.05.2021 | 18:10 Редактор: Искра Ангелова
Касияс проговори след слуховете, че българка стои зад развода му със Сара

Българка била една от причините за развода на бившия вратар на "Реал" (Мадрид) и журналистката Сара Карбонеро. Става въпрос за 29-годишната Надя Александрова, която имала отношения със стража от 2019 година. Това казаха в предаването "Салваме" по телевизия "Телесинко". Екипът в медията научил за авантюрата между двамата от бившия приятел на българката.

Касияс осъди медийния тормоз, на който е подложен.

"Като се имат предвид новините, публикувани през последните седмици относно моето лице, аз съм принуден да дам това изявление с намерението да изясня различни аспекти, свързани с личния ми живот и този на семейството ми", започва той.

"Медийният тормоз, на който сме подложени, както семейството ми, така и аз лични, ни причинява непоправими щети. Бих искал да подчертая, че раздялата ни беше приятелска и в изявлението, с което излязохме със съпругата ми, искахме медиите да се отнесат с уважение към нашите деца. За съжаление това не се случва и сме подложени на постоянен тормоз", продължава Касияс.

"Писна ми да виждам различни хора, които измислят истории, които са свързани с мен. Затова взех решение, че моите адвокати ще инициират съответните съдебни дела, насочени към онези, които разпространяват напълно невярна информация и те ще трябва да докажат в съда“, добавя легендарният вратар, цитиран от dsport.bg.

"Различни списания разпространиха новината за здравословното ми състояние, което предполага, че съм преболедувал болест, която преодолях. Това беше обикновена алергична атака."

"Настоявам, че всички твърдения и невярна информация, които се генерират за мен, ще трябва да бъдат доказани през следващите месеци в съда", завършва Касияс.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК