Пенев: Да не се заблуждаваме от това къде се намира "Левски"

"Винаги подсещам моите футболисти, че не трябва да се подценява нито един съперник", заяви той

23.04.2021 | 15:36 Редактор: Искра Ангелова

След два дена е Вечното дерби, много важен мач, интересен мач, не искам да говоря за фаворит в мача, защото невинаги отборът в по-добра форма побеждава и се получава може би обратното. Ние ще се подготвим за мача, продължаваме да налагаме стила, който изграждаме, и ще преследваме победата с всички футболисти, които имаме на разположение. Това обяви наставникът на ЦСКА Любослав Пенев преди двубоя с "Левски" от 26-ия кръг на Първа лига в неделя.

Двата тима се изправят един срещу друг в неделя от 17:00 часа в двубой от последния кръг на редовния сезон в първенството, като "армейците" са със статут на явен фаворит.

"Винаги подсещам моите футболисти, че не трябва да се подценява нито един съперник, без значение как се казва и къде се намира в класирането. Никакво отпускане не трябва да има в нашия отбор. Въпросът е да играем по най-добрия възможен начин, момчетата да се раздават и да бъдат дисциплинирани от първата секунда до последния съдийски сигнал. Ако има една добра игра, добра организация, ще последва и едно добро представяне, което със сигурност ще бъде запълнено с голове", коментира Пенев, цитиран от gol.bg.

"Да не се заблуждаваме от това къде се намира "Левски". Това е дерби, в никакъв случай не трябва да има подценяване от нашите футболисти. Наблюдавах им последните мачове, играят сериозно, с много желание, очаквам битка", допълни треньорът на "червените".

"Виждам промяна в целия отбор, и в повечето футболисти отделно, но като цяло в отбора. Аз съм доволен от това, което се случва в тренировъчния процес. Това е добре и ще продължим по същия начин. Аз обичам и наблюдавам школата, аз съм израснал тук, много футболисти сме тръгнали от тази школа. Аз се радвам, когато има футболисти, които са готови да влязат в първия отбор. Не само Турицов, има и други българи, които малко по малко набират скорост", каза още той.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК