Пенев в атака: Кабаков искаше повече победата от играчите на "Лудогорец"

Треньорът на ЦСКА съсипа от критика главния съдия на мача реванш в Разград

17.04.2021 | 14:52 Редактор: Жаклина Иванова

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев нападна брутално съдията Георги Кабаков, който ръководи 1/2-финалния реванш с "Лудогорец" за Купата на България.

"Червените" се наложиха с 2:1 в Разград и с общ резултат 3:2 се класираха за решаващия мач на 19 май, когато срещат "Арда" Кърджали. Въпреки знаменития успех, от "Българска армия" не спират да атакуват Кабаков.

Самият Пенев получи един от общо трите червени картона в дербито и БФС го наказа с два мача и глоба от 2600 лв. Изгонени бяха още Алекс Сантана и Иван Турицов, като мелето стана в края на сблъсъка, когато всичко беше ясно.

"Съдията на мача с "Лудогорец" искаше повече победата, отколкото играчите на съперника. Такива като него нямат място във футбола, дори махленския. Особено второто полувреме той подстрекаваше да бъдат контузени моите футболисти. Да, реагирах, ще си понеса наказанието. И този човек представлява българския футбол в Европа. БФС и шефът на съдиите трябва да вземат мерки. Имаме много нахален пример в Разград. Аз като физическо лице ще изпратя запис в УЕФА. И ще искам да ми отговорят", коментира Пенев на пресконференцията си преди срещата с доскорошния му отбор "Царско село".

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК