10 от "Лудогорец" се спасиха от загуба и стигнаха до безценно 1:1 срещу ЦСКА

Реваншът за Купата на България предстои в Разград

07.04.2021 | 21:36 Редактор: Никола Симеонов

ЦСКА записа равенство 1:1 с "Лудогорец" при завръщането на Любослав Пенев начело на червените. Първият полуфинален двубой от Купата на България очаквано предложи интересен сблъсък, а първото полувреме премина под диктацията на домакините. "Червените" създадоха повече положения, но не успяха да реализират попадение. 

В началото на втората част гостите имаха претенции за дузпа, след нарушение на Турицов срещу Ману, но реферът не отрази подмина исканията им. 

В 60-ата минута "Лудогорец" остана с човек по – малко на терена след като Текпетей получи втори жълт и респективно червен картон. Логично домакините се възползваха от численото си превъзходство на терена и в 77-ата минута поведоха в резултата, чрез Тиаго. 

Попадението даде импулс на "червените", които можеха да удвоят резултата в 81-та минута, но Жул Кейта пропусна да се разпише сам срещу вратаря. Две по –късно "Лудогорец" изравни. След прекрасно центриране на Кирил Десподов, Каули прониза мрежата на Бусато за 1:1. Така победителят ще се определи в реванша следващата седмица в Разград. 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК