"Левски" няма да може да разчита на Цоневи поне още два месеца

Андриан Краев също е отписан до края на сезона

09.03.2021 | 10:40 Редактор: Искра Ангелова

Пореден медицински казус е на път допълнително да влоши положението пред треньора на "Левски" Славиша Стоянович по отношение на креативните футболисти в средата на терена. Заради избрания от клубния лекар протокол на лечение Андриан Краев вече е отписан до края на сезона.

Той има травма в областта на аддукторите, подобна на тази, която преди време дълго тормозеше нападателят Станислав Костов. Заради нея пропусна цялата зимна подготовка, а на преглед в Германия са му препоръчали да се оперира, пише "Монитор". 

Клубният лекар обаче е преценил да заложи на консервативно лечение и е изразил становище, че не трябва да се прави интервенция. В резултат Краев продължава да чувства болки и да не може да тренира пълноценно.

В същото време възстановяването на близнаците Радослав и Борислав Цоневи не върви така, както се иска на феновете. На "Герена" са наясно, че те ще могат да се върнат в игра най-рано през май, въпреки че вече започнаха да тичат. Това е сериозен удар по Стоянович, който признава, че отборът му страда от липсата на качествен атакуващ халф.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК