Протест срещу Петев за "добре дошъл" в Босна и Херцеговина (ВИДЕО)

Ако не постигна резултати, ще поема отговорност, отвърна той

27.01.2021 | 16:51 Редактор: Тодор Петров

Протест съпътства представянето на Ивайло Петев като селекционер на Босна и Херцеговина. Демонстрация се проведе пред футболната централа срещу назначението му. 

Група навиячи държаха плакати с надписи "Нас не можете да ни купите!" и "Стига толкова!".

"Ако имаше 10 000 души, щях да помисля за тези протести. Но не съм видял нищо, а и знам какво правя. Ако не постигна резултати, ще поема отговорност. Босна и Херцеговина има качествени играчи, ще се опитаме да постигнем резултат и съм сигурен в тях", коментира Петев.

Припомняме, че преди години той се сблъска с гнева на феновете на "Левски" при представянето му като треньор на "сините". Тогава Петев бе съблечен от група ултраси и така и не застана начело на отбора.

"Изненадах се, че съм избран за селекционер на Босна и Херцеговина. За мен това е голяма чест и отговорност. На тези, които са срещу мен, ще кажа, че съм свикнал да работя под напрежение. За мен това не е проблем", каза на пресконференция Петев.

Босна е група D на квалификациите за Световното през 2022 г. в Катар. Франция, Украйна, Финландия и Казахстан ще са съперници на тима на Петев. Договорът на българина е за 2 години с опция за удължаване с още 2.

Вижте повече във видеото.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК