Хърн за мача с Пулев: Да не допускаме да се повтори случаят с Руис

"Антъни е малко нервен, защото знае колко задължителна е победата", каза промоутърът

04.12.2020 | 22:40 Редактор: Искра Ангелова
Хърн за мача с Пулев: Да не допускаме да се повтори случаят с Руис

Антъни Джошуа има само седмица до мача, в който трябва да защитава четирите си световни титли в тежката категория на профи бокса, но това не го спира да прави големи планове за следващата година. Идната събота шампионът ще се изправи срещу задължителния претендент на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев в "Уембли Арина" в Лондон.

Промоутърът Еди Хърн пък е поканил на мача и шампиона на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри, за да подсили спекулациите за евентуален обединителен мач между двамата британци.

"Ако иска да се бие с Джошуа, нека да дойде да го гледа. Аз живея на 45 минути от "Уембли", може ми дойде на гости, ако иска. Но първо трябва да се справим с Пулев. Не трябва да допускаме да се повтори случаят с Анди Руис, когато вече правехме сметки за среща с Дионтей Уайлдър, а загубихме. Антъни е малко нервен, защото знае колко задължителна е победата. Но иначе го виждам в залата – той е най-добрият в света. Толкова е бърз, силен и яростен", заяви Хърн, цитиран от "Монитор".

Самият Джошуа обаче очаква не обединителен мач с Фюри, а защита на пояса на Световната боксова организация (WBO) срещу Олександър Усик. За което условието отново е победа над Пулев.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК